Παρουσίαση ηλεκτρικών ψαλιδιών κλαδέματος Aima στην Κρύα Βρύση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση μας με ροδακινοπαραγωγούς και αμπελουργούς του νομού Πέλλας, για την παρουσίαση των νέων μοντέλων ηλεκτρικών ψαλιδιών κλαδέματος με μπαταρία της Ιταλικής εταιρείας AIMA. Η παρουσίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Μαρτίου 2015 στις 10:00, στην Κρύα Βρύση.

Η συνάντηση ξεκίνησε σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον σε Cafe του χωριού και τελείωσε με δοκιμή των ψαλιδιών σε κτήμα παραγωγού με ροδάκινα όπου δόθηκε η ευκαιρία στους παραγωγούς να "φορέσουν" το ψαλίδι και να κλαδέψουν. Στην συνάντηση ήταν παρόν και ο κεντρικός αντιπρόσωπος της Aima όπου έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα των παραγωγών.

Τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν ήταν το Aima GT30 και το Aima HF35, οι παρευρισκόμενοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έμειναν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των ψαλιδιών. Μας δόθηκε επίσης η ευκαιρία να συγκρίνουμε ζωντανά τα δύο νέα ψαλίδια μας με ψαλίδι άλλης εταιρείας, κάτι που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την πεποίθηση μας ότι προτείνουμε στους πελάτες ένα εξαιρετικό προϊόν σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης μοιράστηκε σε όλους τους παραγωγούς έντυπο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών ψαλιδιών και ανακοινώθηκε μία ειδική προσφορά με ισχύ έως το τέλους του Απριλίου 2015.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Γιώργο που ήταν η αφορμή να γίνει η παρουσίαση στην Κρύα Βρύση και μας έφερε σε επαφή με ευχάριστους ανθρώπους.

Δείτε τα ψαλίδια.

Δείτε την προσφορά.